Kanada Öğrenci Vizesi

Kanada öğrenci vizesi başvurusu gerçekleştirmek için aranan en temel şart; 6 ay veya 6 aydan daha uzun süreli bir eğitim programına katılım göstermeniz olacaktır. Eğer 6 aydan daha kısa süreli eğitim alacaksanız; Turist vizesi almanız gerekmektedir. Sorunsuz ve […]